Güclü Forum
TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya 83386424
Güclü Forum
TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya 83386424
Güclü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Güclü Forum

Güclü Forum

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya

YazarMesaj
Admin
Adminstrastor
Adminstrastor
Admin

Reklam Alanı : TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya F03gq9

TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya Empty
MesajKonu: TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya   TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya Icon_minitimeSalı Eyl. 07, 2010 1:37 pm

Genel Olarak Sorulan Sorular..

1.Soru : Sizce sınırsıza geçmek için en uygun zaman nedir? Mayıs ayının sonu mu, yoksa Haziran ayının başı mı ?

1.Cevap : TTnet fatura kesim tarihi ayın 1'inde olduğu için, ayın 1'inde geçiş yaptığınız zaman o faturaya yansımıyor.
Çünkü yeni bir fatura ile birlikte siz tarife değiştiriyorsunuz...

2.Soru : Arkadaşlar ben Nisanın 3ünde yada 2si pek hatırlamıyorm
sınırsız icin başvurdum ve 24 saat içinde olacağını söylediler ve bu ay fatura 26.81 geldi
normal ve 4 gb olan kotamın 2gbsini harcadım
nisan 29 faturayı ödedim şimdi mayıs ayında ıstedigim kadar indirebilirmiyim?
bu harcadıgım 2gb kota mayıs ayının faturası olan 49 Liranın üstüne 2gb hesaplanıp ekleniLecekmi?

2.Cevap : Büyük ihtimalle öyle olur TTNET'in gözünden bişey kaçmaz yani fazla ümitlenmeyin derim..

3.Soru : Arkadaşlar TTNet 8 mbit Nete geçmeyi Düşünüyorum Ancak 2 Faturam var Ödenmemiş
Onlar Varken Geçebilirmiyim Ve Geçtiğim gün 8 Mbit Olurmu Ay Sonunu Beklemek Zorundamıyım?

3.Cevap : 2 tane ödenmemiş faturanız var ise 3.süde 47 lira falan gelir sizin için kötü olur yani.. yoksa yapmasına yapıyolar
tarifenizi değiştiriyorlar tabikide..

4.Soru : Arkadaşlar 8 mbit internet tarifesini kullanıyorum.. pikatel airmax-104 modemi kullanıyorum
TTNET işyerim paketini aldım ilk interneti aldığım gün 500-600 kb/s ile indirirken
bugün 100kb/s yi zor görüyorum nolur yardım edin..

4.Cevap : Bağlantı kablolarınızdan kaynaklanıyor olabilir, Modeminizden olabilir.. bunlarda problem yoksa çağrı merkezinden
destek almanızı tavsiye edebilirim.. =/

5.Soru : Merhaba... 1 mbit TTnet 4 GB Kotalı adsl kullanıyorum .
aylık 26 tl civarı.fakat yetmediği için 1mbit kotasız a geçmek istiyorum
fakat fiyat konusunda tam anlayamadım.Sınıftan 1 arkadaşım 3 ay önce sınırsıze geçtiğini
ve kotayı ne kadar aşarsa aşsın ilk 6 ay 29 tl ödüyeceğini söylüyor ttnetin söyledğine göre.
Fakat netten bakıyorum sınırsıza geçmek aylık 50 tl diyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı
bir kampanya mı var 2 yıl abone olursak ilk 6 ay 29 tl die vs. yada sınırsız kullanan arkadaşların var
faturaları 42 lira civarı geliyor diyor ama ttnet sitesinde 49 lira yazıyor kafam karıştı
bilgisi olan varsa iyi olur teşekkürler.

5.Cevap : Öyle bi kampanya vardı katılım süresi geçti maalesef.. 1 Mbit kotasız tarife ücreti 45,5 TL'dir.

NOT: Arkadaşlar farklı problemleri olanlar bu konu altından paylaşabilirler elimizden geldiğince bölüm görevlileri olarak cevaplamaya çalışacağız.Aksi taktirde bölüme açılan extra konularınız kilitlenir.
http://gucluforum.eniyiforum.org

TTNET Sınırlıdan Sınırsıza Geçiş Hakkında Sorular Buraya
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 8 Mbps TTnet Adil Kullanım Uygulaması(Tüm Sorularınızı Bu Konu Altından Yapınız)
» İnternet Explore Sayfası Değieşenler Buraya...
» Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?