Güclü Forum
Miniklerden Evlilik Yorumları 83386424
Güclü Forum
Miniklerden Evlilik Yorumları 83386424
Güclü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Güclü Forum

Güclü Forum

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Miniklerden Evlilik Yorumları

YazarMesaj
Admin
Adminstrastor
Adminstrastor
Admin

Reklam Alanı : Miniklerden Evlilik Yorumları F03gq9

Miniklerden Evlilik Yorumları Empty
MesajKonu: Miniklerden Evlilik Yorumları   Miniklerden Evlilik Yorumları Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 11:12 am

- Kiminle evleneceğinize nasıl karar verirsiniz?
C: "Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."Zeynep, 10 yaşında.

Evlenmek için en uygun yaş kaç olmalı?
C:"Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı)

- Annenle babanın ortak yönü nedir?
C:"İkisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yaşında.

- Bir kızla bir erkek çıktıkları zaman neler yaparlar?
C:"Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar." Gamze, 8 yaşında. (gerçekten 8 mi dersiniz?)
Bir başka C:İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin, 10 yaşında (sizce ?)

- İlk randevudan memnun kalmazsan ne yaparsın?
C:"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin, 9 yaşında.

- Birini öpmek hangi şartlarda doğrudur?
C:"Çok parası varsa." Petek, 7 yaşında (acaba bunun soyadI ; "Dinçöz mü?)
Bir başka C:"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanlı çocuk)
Bir başka C:Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam". Levent, 8 yaşında (daha delikanlı)

- Evlilik diye birşey olmasaydı neler olurdu?
C:"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yaşında (çok zekice)
http://gucluforum.eniyiforum.org

Miniklerden Evlilik Yorumları
1 sayfadaki 1 sayfası